Πολλές καυτές πιπεριές; Πολλά περισσότερα χρόνια ζωής!
Αν σας αρέσουν τα καυτερά φαγητά με κόκκινη πιπεριά, μπορεί να ζήσετε περισσότερο. Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα συσχετίζει την κατανάλωση καυτερής κόκκινης πιπεριάς με τη μείωση κατά 13% της θνησιμότητας, κυρίως από έμφραγμα ή εγκεφαλικό. Οι ερευνητές του Κολλεγίου Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Βερμόντ, με επικεφαλής τον καθηγητή Μπένζαμιν Λίτενμπεργκ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό PLoS One, ανέλυσαν διατροφολογικά στοιχεία για πάνω από 16.000 άτομα για μια περίοδο έως 23 ετών.
————————————————————————————————————————————–
Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ
Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ
Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon
Πρόσθεσε σχόλιο