Λεμόνια… Στύψε και πάγωσε τα!
Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, τα λεμόνια είναι ένα ακριβό… σπορ για κάθε επίδοξο chef, μιας και η τιμή τους είναι συχνά πολύ υψηλή σε σχέση με τα υπόλοιπα φρούτα και λαχανικά! Έλα, όμως, που ταυτόχρονα είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα και συχνά χρησιμοποιούμενα υλικά στην κουζίνα και τις συνταγές! Τι μπορείς, λοιπόν, να κάνεις για να έχεις πάντοτε φρέσκο χυμό λεμονιού για κάθε δημιουργία σου;
Η λύση είναι απλή! Όταν πετύχεις τα λεμόνια σε καλή τιμή στο super market, φρόντισε να προμηθευτείς αρκετά μεγάλη ποσότητα. Έπειτα στύψε τα λεμόνια και μοίρασε το χυμό σε ένα ταψί για muffin και cupcakes ή τα αντίστοιχα σκεύη που μπορεί να έχεις στο σπίτι. Τοποθέτησέ τα στην κατάψυξη και μόλις σταθεροποιηθεί το υγρό, αποθήκευσέ τα σε πλαστικά σακουλάκια στον καταψύκτη σου. Έτσι θα έχεις πάντοτε έτοιμες μερίδες με φρέσκο χυμό λεμονιού για κάθε περίσταση!
Πρόσθεσε σχόλιο