fbpx

What should I do when the honey "sweetens"?

Είμαι η πρώτη που σας λέω να έχετε πάντα honey στο σπίτι σας. Και για να το τρώτε και για να το χρησιμοποιείτε σε beauty recipes. Αν αυτό ζαχαρώσει μην ανησυχείτε, αυτό σημαίνει πως το μέλι που έχετε είναι πολύ καλό.

Τι πρέπει να κάνετε όμως για να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση;

Για να απαλλαγείτε από τους κρυστάλλους που δημιουργούνται, αρκεί να το βάλετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να το βυθίσετε σε ένα κατσαρολάκι με νερό, στους 45-55 βαθμούς. Προσοχή, όμως! Μην το βράσετε, γιατί θα χαθούν τα αρωματικά του στοιχεία και θα μειωθεί η θρεπτική του αξία. Για να καθυστερήσετε την κρυστάλλωση στο μέλλον, αποθηκεύεστε το μέλι σε χώρο δροσερό και σκοτεινό, εκτός ψυγείου.

—————————————————————————————————————————————––

Find my favorite creams by clicking HERE 

And my book "Beautiful Forever" by pressing HERE

Like my Facebook page Teta Beauty Salon

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN