Today we are cooking delicious rice with mushrooms
If you don't have much time in the kitchen and your time is limited due to your work, then we have chosen something light and quick for you to prepare your lunch.
Materials
- 250γρ. ρύζι Basmati
- 6 μανιτάρια φρέσκα
- 2 κουτ.γλ. βούτυρο
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο στο τρίφτη
- 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- ½ κουτ.γλ. μαϊντανό
- Αλάτι, πιπέρι
Implementation
Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και όταν λιώσει ρίχνουμε τα μανιτάρια. Έπειτα, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμύδι. Αφού τα μανιτάρια έχουν απορροφήσει τα υγρά τους προσθέτουμε το ρύζι και το ανάλογο νερό που χρειάζεται. Συνήθως στα 250γρ ρύζι βάζουμε δύο ποτήρια νερό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό και βράζουμε για 20 περίπου λεπτά.
Είστε έτοιμες. Καλή όρεξη!!!
Add Comment