Τσάι: Ευεργετικές ιδιότητες και tips για να αυξήσετε τη θρεπτική του αξία!
Το γνωρίζετε πως το τσάι έρχεται δεύτερο σε κατανάλωση ρόφημα στον κόσμο μετά το νερό; Κι όμως!
Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αντικαταστήσει τον καθημερινό καφέ με καλής ποιότητας τσάι. Μια από αυτούς είμαι κι εγώ! Τώρα μάλιστα είναι απαραίτητο για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχονται!
Οι τέσσερις κύριοι τύποι τσαγιού είναι γνωστοί και είναι φυσικά το πράσινο, το άσπρο, το κόκκινο και το μαύρο. Θεωρούνται ως λειτουργικά τρόφιμα γιατί περιέχουν εκ φύσεως συστατικά, όπως τανίνες, συμπεριλαμβανομένων των κατεχινών, οι οποίες δρουν ως αντιοξειδωτικά στον οργανισμό, βοηθώντας έτσι στην πρόληψη της καταστροφής των κυττάρων.
Έρευνες που έχουν ολοκληρωθεί συνιστούν ότι πίνοντας τέσσερα φλιτζάνια τσάι την ημέρα, προσφέρουμε στον οργανισμό μας σημαντικά οφέλη για την υγεία.
Το κάθε είδος τσαγιού έχει τη δική του ιστορία και έχει τις δικές του ευεργετικές ιδιότητες.
Μπορείτε να διαλέξετε όποιο είδος εσείς θέλετε ή απαιτούν οι ανάγκες σας, ωστόσο θα σας δώσω κάποια tips έτσι ώστε να αυξήσετε τη θρεπτική τους αξία.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ
Πρόσθεσε σχόλιο