Σκόρδο: Οι απίστευτες χρήσεις & οφέλη στην υγεία
Χρησιμοποιείτε το σκόρδο στα φαγητά σας όμως δεν γνωρίζετε όλα τα οφέλη του.
Τα βασικά του συστατικά:
- Πτητικά έλαια
- Ένζυμα
- Βιταμίνες A, B, C & E
- Ιχνοστοιχεία (σελήνιο &γερμάνιο)
- Ανθελμινθικό
Η δράση του:
- Αντιβιοτικό
- Αποχρεμπτικό
- Υποτασικό
- Εφιδρωτικό
- Αντιθρομβωτικό
- Υπογλυκαιμικό
- Αντισταμινικό
- Υπολιπιδαιμικό
- Ανθελμινθικό
Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Φρέσκες σκελίδες:
- Τρίψτε την κομμένη πλευρά μιας σκελίδας πάνω στα σπυράκια της ακμής λίγο πριν κοιμηθείτε.
- Καταναλώστε καθημερινά 2-3 σκελίδες σκόρδο μέσα σε μαγειρεμένο φαγητό για να βελτιώσετε το καρδιαγγειακό, να προλάβετε το κρυολόγημα και τη γρίπη και να μειώσετε τη χοληστερόλη.
Χυμός:
- Βάλτε ως και 1 κ. γ χυμού μέσα σε μέλι ή νερό 2 φορές την ημέρα για να καταπολεμήσετε τις λοιμώξεις και να μειώσετε τον κίνδυνο θρόμβωσης.
Βάμμα:
- 50-70 σταγόνες, 3 φορές την ημέρα για προβλήματα του καρδιαγγειακού και του αναπνευστικού αλλά και για μυκητιάσεις.
Σκόνη:
- Αν έχετε κάποιον στην οικογένεια σας που έχει υποστεί έμφραγμα, φροντίστε να του δίνετε ένα κουταλάκι σκόνης μέσα σε νερό ή χυμό κάθε μέρα έτσι ώστε να αποφύγετε κι άλλα τέτοια επεισόδια.
Κάψουλες:
- 1 κάψουλα πριν από το γεύμα για να αποφύγετε τις εποχικές λοιμώξεις.
Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ
Slimming cream κατά της κυτταρίτιδας Peeling σώματος Κρέμα χεριών ποδιών
Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ
Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon
Πρόσθεσε σχόλιο