fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Ζωμός από κόκκαλα – Πώς βοηθά στην ανάπτυξη του κολλαγόνου

Ο ζωμός από κόκκαλα είναι κάτι που μπορείς να φας και να δεις το πρόσωπό σου να αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη.

Όπως έχει εξηγήσει η Dr. Bradley, ο ζωμός από κόκκαλα περιέχει το κολλαγόνο από το μοσχάρι, το κοτόπουλο ή τα ψάρια που θα επιλέξεις να φας. Όταν βράζουμε τα κόκκαλα δημιουργείται ένα υγρό με έντονο χρώμα που μπορεί να καταναλωθεί αμέσως και να σου προσφέρει πάρα πολλά οφέλη.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα βράσεις σε χαμηλή φωτιά για πολλές ώρες. Ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από το κόκαλα που θα επιλέξεις. Τα μοσχαρίσια κόκκαλα για παράδειγμα, χρειάζονται περισσότερο χρόνο βρασίματος απ’ ό,τι του κοτόπουλου ή του ψαριού.

Αν φτιάξεις ζωμό, καλύτερο θα ήταν να προτιμήσεις κόκκαλα από βιολογικά κρέατα, ώστε να μην έχουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων ή αντιβιοτικών.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL